Chirurgia da Vinciģ

Tocmai ati fost diagnosticat cu o afectiune ce impune o interventie chirurgicala. Pana de curand optiunile dumneavoastra se limitau la chirurgia traditionala ce implica o incizie mare sau la chirurgia laparoscopica ce foloseste incizii mici, dar este limitata la interventii foarte simple.

Datorita unui progres In tehnologia chirurgicala, exista un nou tip de chirurgie minim invaziva pentru care puteti fi un potential canditat. Este o alternativa eficienta si minim invaziva atat la chirurgia deschisa cat si la cea laparoscopica. Prin utilizarea sistemului chirurgical da Vinci, chirurgii pot aborda acum minim invaziv interventii chirurgicale complexe.

 

Imaginati-va o interventie chirurgicala majora realizata prin cele mai mici incizii. Imaginati-va beneficiile unui tratament definitiv, dar cu mult mai putina durere, o durata de spitalizare mai redusa, intoarcere rapida la activitatile curente - cat si potentialul unor rezultate clinice superioare.

Cu ajutorul Sistemului Chirurgical da Vinci, chirurgii si spitalele schimba standardele aceptate ale tratamentului chirurgical.

 

Aflati mai multe despre chirurgia da Vinci

Aflati mai multe despre interventiile in chirurgia generala, urologie, ginecologie, precum si chirurgia cardiotoracica realizate cu Sistemul da Vinci. Cu sistemul da Vinci, atat pacientul cat si medicul profita de aceste avantaje fara precedent.

Este important sa stiti ca sistemul da Vinci nu inlocuieste chirurgul cu un robot, chirurgul controleaza fiecare aspect al interventiei cu ajutorul platformei robotice da Vinci.

Aflati mai multe despre aplicatiile sistemului da Vinci in chirurgie generala, urologie, ginecologie, chirurgie cardiotoracica.

 

Desi studiile clinice sustin eficienta sistemului da Vinci cand este utilizat In chirurgia minim invaziva, rezultatele individuale pot varia. Chirurgia cu ajutorul sistemului da Vinci poate fi nepotrvita pentru anumite cazuri. Discutati cu medicul dumneavoastra despre optiunile terapeutice cIt si despre riscurile si benficiile pe care la implica.

Vezi cum functioneaza da Vinci

Evenimente

Viziteaza pagina de evenimente